🎁 10% extra korting met de code: ‘backtoschool’

Rugbraces

Premium rugbraces voor onder- en bovenrug

Speciaal voor jou geselecteerde rugbraces

De specialisten van Bracefox raden de volgende rugbraces & houding correctors aan.
Onze producten zijn met zorg samengesteld en zijn gericht op maximale ondersteuning en comfort. Wil jij je houding verbeteren? Kies dan voor de rug correctors van Bracefox!

rugbrace

Voel je vertrouwd met een Bracefox rugbrace

Op zoek naar een effectieve oplossing om je houding te verbeteren? Ontdek onze hoogwaardige houding correctors en rugbraces, speciaal ontworpen om ondersteuning te bieden aan de onderrug en je postuur te optimaliseren. Of je nu kiest voor een rug corrector, een brace voor je rug, of een specifieke rugbrace voor de onderrug, elk product is zorgvuldig ontworpen om comfort en effectiviteit te garanderen. Onze rugbraces zijn ideaal voor dagelijks gebruik en kunnen helpen bij het verlichten van pijn terwijl ze je houding verbeteren. Kies voor een postuur corrector of een houding verbeteren brace van Bracefox.nl en ervaar het verschil in je rug en algemene welzijn. Met onze rug brace houding collectie, bieden wij een divers assortiment aan om aan al je behoeften te voldoen

Informatie over onze Rugbraces

De rugbraces en bandages van Bracefox zijn met zorg
samengesteld en verhelpen en verlichten klachten aan de nek, rug en schouders.

Hoelang je een rugbrace moet dragen is afhankelijk van je situatie. Ieder mens en lichaam reageert hier namelijk anders op. Wil je een houding corrector dragen om je houding te verbeteren dan adviseren we je om dit langzaam om te bouwen. Wanneer je de rugbrace draagt tijdens kantooruren en de pijn en klachten verminderen, adviseren we dan ook om de brace dan ook niet langer te dragen. 

Het lichaam zal zichzelf gaan aanpassen naar zijn nieuwe houding. Het dragen van een brace zorgt ervoor dat je ‘bezig’ bent met je houding en hierdoor bewuster om zal gaan met bepaalde situaties. Denk aan het niet meer hangen in je bureaustoel of een verkeerde houding aannemen wanneer je op de bank lig.

Bij sommige zorgverzekeraars worden de kosten die je maakt voor je rugbrace vergoed. We raden aan om in contact te treden met je zorgverzekeraar wanneer je hierover twijfel. Een bevestiging vanuit een specialist zoals je fysiotherapeut kan hierbij helpen. Vraag in dat gevoel om een verwijzing.

Een rugbrace geeft ondersteuning aan je rug. Omdat een rugbrace ervoor zorgt dat je houding wordt verbeterd biedt het ondersteuning aan uw rug of onderrug.

Bij een lage rugpijn raden we aan een rugband te dragen.

Eigenlijk bieden we diverse populaire rugbraces aan. Zo bieden we rugbraces aan die je helpen bij de ondersteuning van je houding, maar ook bijvoorbeeld rugbraces die je juist helpen en beschermen tijdens het sporten. De rugbraces op deze pagina zijn geschikt wanneer je last hebt van je bovenrug, schouders of je onderrug. Per brace staat ook de categorie erboven beschreven, zo zie je in één oogopslag waar een brace goed voor is.

 

 

Een rug corrector zorgt voor een betere en rechte houding. Door het dragen van een rug corrector neem je een meer ergonomische houding aan. De correctors kunnen zowel tijdens het sporten als tijdens werk gedragen worden.

Een rugcorrector werkt!