🎁 10% extra korting met de code: ‘backtoschool’

Braces voor je voeten en benen

Braces en bandage voor je enkel, kuit en bovenbeen.
enkelbraces

Boost je vertrouwen met een brace van Bracefox

Bracefox biedt hoogwaardige premium enkelbraces aan die geschikt zijn om onbezorgd te sporten. Of je nu wilt voetballen, tennissen of hardlopen, onze braces zorgen voor ondersteuning bij klachten aan het enkelgewricht. Ook hebben we zooltjes die helpen tegen hielspoor.

Onze enkelbraces zijn bij uitstek geschikt bij bijvoorbeeld een peesontsteking of een verstuikte enkel.

Informatie over onze been- en voetbraces

De braces op onze pagina, zoals bijvoorbeeld deze enkelbandage van Bracefox zijn met zorg
samengesteld en verhelpen en verlichten klachten aan het been, de voet en enkel.

Naast het feit dat we de beste producten bieden voor enkelbescherming, verhelpen we ook problemen met onze zooltjes. Of je nu last hebt van Plantar fasciitis of pijn aan de onderkant van de voet ervaart.

Onze enkelbraces zijn perfect te dragen tijdens het sporten. Zorg altijd voor een goede warming-up alvorens het echte werk begint. 

Afhankelijk van je blessure raden we aan vooral niet te overhaasten. Een enkelbrace geeft ondersteuning en verlichting, maar de kneuzing of ontsteking zelf, verdwijnt alleen met voldoende rust.

We raden bij twijfel aan om het gesprek aan te gaan met ene fysiotherapeut of bijvoorbeeld een specialist binnen de vereniging.

"In het begin moest ik heel erg wennen. De sokken zitten strak, dat is immers de bedoeling, en hierdoor voelen je kuitspieren anders aan. Na een halve kilometer merkte ik overigens helemaal niet meer dat ik deze sokken droeg tijdens mijn hardlooptraining. Daarna wel! Waar ik anders last had van gevoelige scheenbenen had ik dat nu helemaal niet."
compressiekousen review
Francis Thomassen
Mamazetkoers.nl

Bekijk alle reviews van Bracefox

5/5